Roadtrip US

En reseblogg

Vardagen gör sig påmind - fast det är lördag....

Publicerad 2014-10-11 21:54:00 i Allmänt,

Inser att vi inte har mycket som är fräscht att ta på oss efter snart två veckor här i US. Tog en sväng till matbutiken och köpte lite sushi för tidig lunch och vidare till One Dollar där vi shoppade loss på tvättmedel och lite annat smått och gott - helt fantastsikt vad mycket  (o)nyttigt man kan köpa för $1!
 Jag har nu laddat en första tvättmaskin och så snart den är klar väntar Beachen och piren i Santa Monica  Vi tänkte  promenera - det är en rejäl sträcka men så vi har ju hela dagen framför oss!
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Joe

Publicerad 2014-10-11 23:45:18

Ja, sånt måste ju tyvärr shoppas ibland också :)

Svar: SÅ sant som det är sagt!
None None

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vi är ett medelålders par från Göteborg som skall genomföra vår livs resa - en roadtrip i US. Äventyret startar med några dagar i New York innan vi tar inrikesflyget vidare till San Francisco. Väl på plats, väntar en Ford Espace på att få ta oss med på den berömda Highway no.1 ner mot Los Angeles. Efter att ha utforskat mytomspunna platser som Hollywood, Beverly Hills, Venice Beach, Marina Del Ray så styr vi kosan österut igen. Vi hoppas på att få besöka många fler spännande orter som Las Vegas, Grand Canyon, Alberquerque, Dallas, Houston, New Orleans innan vi avslutar vår resa med en veckas sol och bad i vårt älskade Florida. Välkommen att följa oss under vår resa....

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela