Roadtrip US

En reseblogg

Historical Route 66

Publicerad 2014-10-19 18:00:00 i Allmänt,

 Ingen våffla med lönnsirap eller råstekt potatis till frukost inte, nej, idag åt vi en mer normal frukost innan vi satte oss i bilen för att köra Historical Route 66 mot Grand Canyon och Peach Springs där vi bokat rum på Hualapai lodge för natten.
Av fora tiders Route 66 ser man inte mycket, den är verkligen ett minne blott-  Området är nästan avbefolkat och det som tidigare varit restauranger, caféer, motell och bensinstationer är numera ihåliga skelett av sitt forna jag. Vi hittar dock ett ställe där en entusiast har gjort ett gediget jobb för att återskapa känslan av en tankstation utmed Route 66. Annars ser vi inte så mycket mer än bilister och några vilande biffkor på den ca 10 mil långa sträckan upp till Hualapi Indian reservation och Peaches Springs.
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vi är ett medelålders par från Göteborg som skall genomföra vår livs resa - en roadtrip i US. Äventyret startar med några dagar i New York innan vi tar inrikesflyget vidare till San Francisco. Väl på plats, väntar en Ford Espace på att få ta oss med på den berömda Highway no.1 ner mot Los Angeles. Efter att ha utforskat mytomspunna platser som Hollywood, Beverly Hills, Venice Beach, Marina Del Ray så styr vi kosan österut igen. Vi hoppas på att få besöka många fler spännande orter som Las Vegas, Grand Canyon, Alberquerque, Dallas, Houston, New Orleans innan vi avslutar vår resa med en veckas sol och bad i vårt älskade Florida. Välkommen att följa oss under vår resa....

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela